Het boekenpakket wordt geleverd door firma Van Dijk.

De boeken die door school zijn opgenomen op de boekenlijst, worden bekostigd door school. Dit noemen wij de verplichte (keuze) vakken. Overige materialen die u besteld bij Van Dijk komen voor uw eigen rekening.

De boeken worden door de firma Van Dijk bij u thuis geleverd. Wij raden u aan de geleverde boeken te controleren met de pakbon. Mocht u te laat bestellen of een vervolgbestelling moeten plaatsen, dan zijn de bezorgkosten voor uw rekening. We gaan ervan uit dat het boekenpakket aan het eind van het schooljaar weer compleet en in goede staat wordt ingeleverd. Mocht dit onverhoopt niet het geval zijn, zullen wij de schade (boete) bij u verhalen.

Via school ontvangt u een e-mail hoe u de boeken kunt bestellen voor het nieuwe schooljaar.

Leerlingen die al eerder een boekenpakket bij de firma Van Dijk hebben besteld, ontvangen vanuit de firma Van Dijk informatie over het inleveren van het huidige boekenpakket en het bestellen van het boekenpakket voor het nieuwe schooljaar.

Chromebooks

Op school werken we met chromebooks.

Kies voor gemak en zekerheid met een Chromebook van The Rent Company. Klik op onderstaande button voor meer (bestel)informatie.

Onze agenda

25 jan

KLT 4tl frans

 Hele dag   Buys Ballot
25 jan

Presentaties PWS tl + online ouderavond studiekeuze

 Hele dag   Buys Ballot
27 jan

KLT 4tl duits

 Hele dag   Buys Ballot
Geen evenementen gevonden!